NYHEDER

Velkommen til Torben Skov Simonsen

12 juni, 2020

Velkommen til Torben Skov Simonsen

 

Det er med glæde, vi kan meddele, at vi har ansat Torben Skov Simonsen fra den 15. juni 2020 i en nyoprettet stilling som personlig assistent for direktionen.

 

Torbens funktion som personlig assistent for Jens og den øvrige direktion bliver hovedsagelig implementering og vedligeholdelse af forskellige større projekter som ISO certificering, arbejdsmiljø, medarbejderhåndbog og intranet. Desuden vil han yde support til HR, vedligeholde og opdatere hjemmeside og LinkedIn profil samt forestå mindre IT supportopgaver.

 

Torben er uddannet administrationsbachelor, og han har en bred erhvervserfaring med ovennævnte arbejdsopgaver fra tidligere jobs. Han har også førhen været selvstændig erhvervsdrivende med en vinforretning i Skive. 

 

Torben er 34 år og bor sammen med sin hustru Mette og deres to piger, Ane på 4 år og Alma på 2 år, i Stoholm (mellem Skive og Viborg), hvor de er ved at bygge nyt hus, som gerne skulle stå indflytningsklar omkring december 2020.

 

Fritiden går med håndbold. Torben har igennem flere år været træner i HF Mors/Mors-Thy Håndbold. Trænergerningen er for tiden lagt lidt på hylden, men han følger dog med som tilskuer og spiller også selv på et lukket serie 2 hold i Skive. Torben kan lide at være aktiv og cykler og løber flere gange om ugen, og så nyder han at gå på jagt, når tiden tillader det. 

 

Vi glæder os til at byde Torben velkommen.