NYHEDER

Nyheder fra INTERFJORD koncernen

25 april, 2019

Nye partnere i INTERFJORD koncernen

 

Det er med glæde, vi kan meddele, at vi optager 7 nye partnere i INTERFJORD koncernen.

 

Randers

Christoffer Søndergaard er pr. 1. januar 2019 optaget som partner i Randers. Christoffer er udlært i Glyngøre og Randers og færdiggjorde sin speditøruddannelse i 2018. Christoffer arbejder med ad-hoc opgaver, nøglekunder samt salg og udvikling. Christoffer er 23 år og bor sammen med sin kæreste Kathrine i Aarhus. Han bruger fritiden sammen med kæresten og gode venner, og spiller desuden serie 1 fodbold i Aarhus. Christoffer kommer til at indgå i et dynamisk partnerteam sammen med afdelingsleder Daniel Markmøller, og sammen med det øvrige team i Randers kommer de til at stå bag en fortsat positiv udvikling af forretningen i Randers.

 

Norge

Med virkning fra 1. januar 2019 optager vi Bernt Andersen og Andreas Vollen som partnere i INTERFJORD Norway AS.

 

Bernt Andersen

Bernt er 37 år og har en fortid hos et vognmandsfirma i Stavanger. Han er kommet til INTERFJORD med stor ekspertise inden for projekter med bred last. Bernt kom til INTERFJORD i Stavanger for 2 år siden og arbejder med bil indland, parti- og stykgods med norske transportører samt projektgods på ind- og udland. Bernt bor sammen med Linda, og sammen har de Josephine på 7 år. Han bruger fritiden på motocross,gode venner og familien.

 

Andreas Vollen

Andreas er 29 år, og han har en fortid hos en offshore virksomhed i Stavanger. Andreas kom til INTERFJORD for 3 år siden og arbejder med bil indland, parti- og stykgods og disponerer udenlandske biler på det norske marked samt full-loads ind- og udland. Andreas bor sammen med Marthe, og sammen har de sønnen Tobias på knap 1 år. Andreas bruger fritiden på venner og familie, spiller floorball og løber langrend om vinteren.

 

Bernt og Andreas kommer således til at indgå i et dynamisk partnerteam i Stavanger, og sammen med Michael og Jacob og det øvrige team kan vi fortsætte den positive udvikling, forretningen har gennemgået, siden vi startede i 2014.

 

Frederikshavn

Med virkning fra 1. april 2019 optager vi Daniel Berg Gravesen og Christoffer Nødgaard som partnere i INTERFJORD Frederikshavn A/S.

 

 

 

Daniel Berg Gravesen

Daniel er 27 år og bor i Aalborg sammen med sin kæreste Kathrine. Daniels baggrund er en uddannelse som speditør i Frederikshavn i sommeren 2017. Han arbejder med landevej og ekspresbiler i hele Europa, nøglekunder samt salg og udvikling.  Daniel bruger fritiden sammen med kæresten og gode venner, og han spiller fodbold i Sæby (Jyllandsserien) sammen med arbejdskollegerne Christoffer Nødgaard og Morten Honoré.

 

Christoffer Nødgaard

Christoffer er 21 år. Han bor i Aalborg og flytter snart sammen med sin kæreste Simone. Christoffer er pr. 1. april 2019 nyudlært speditør i Frederikshavn. Han opererer med ad-hoc opgaver, nøglekunder,

import Sverige og arbejder desuden med salg og udvikling.  Christoffer bruger fritiden sammen med kæresten og gode venner, og så spiller han fodbold i Sæby (Jyllandsserien) sammen med kollegerne Daniel Gravesen og Morten Honoré.

 

Daniel og Christoffer kommer således til at indgå i et dynamisk partnerteam i Frederikshavn sammen med Louise Dam Jensen og Kristian Andersen, og sammen med resten af teamet kommer de til at stå bag en fortsat positiv udvikling.

 

Polen

Pr. 1. januar har vi optaget Staszek Lazarek  og Wiktor Lyszczarz som partnere i Polen.

 

Staszek er 29 år og bor i Krakow.  Staszek har været ansat hos INTERFJORD i Polen fra første færd, og inden da var han ansat hos Pawel, da han drev Harris Transport, som blev til INTERFJORD pr. 1. januar 2016. Staszek bruger fritiden sammen med gode venner, spiller squash, cykler og tager på spontane oplevelser.

 

Wiktor er 28 år og bor i Krakow sammen med kæresten Maretyna, og de venter deres første barn sammen. Wiktor har arbejdet et år i Bergen, Norge, som var et udvekslingsophold i forbindelse med Master studier. Wiktor har ligesom Staszek været med hos INTERFJORD Polen fra første færd, og ligeledes fået sin oplæring inden for transport hos Pawel i Harris Transport regi. Wiktor arbejder operationelt med Special Express Solutions, tager sig af nøglekunder, udvikler på netværk og  nye kunder og kontakter. Wiktor bruger fritiden på cykling, både racer og mountainbike, ser alle worldtour løb, og bruger ellers fritiden sammen med kæresten, gode venner og familie.

 

Wiktor og Staszek kommer således til at stå sammen med Pawel, Johan og Anders omkring et dynamisk partnerteam i INTERFJORD Poland SA, og sammen med det øvrige team i Krakow kan vi fortsætte den positive udvikling, forretningen har gennemgået, siden vi startede i 2016.

 

Ny sælger i Stavanger

Anders Bowitz

Anders er 43 år, og blev ansat som sælger hos INTERFJORD Norge pr. 1. november 2018. Anders har en baggrund i logistikbranchen som befragter tilbage i 2000, og han er uddannet ved Newcastle Business School i England. De sidste 18 år har Anders beskæftiget sig med salg, henholdsvis hos DHL, Kühne & Nagel, og senest hos Panalpina. Anders bor uden for Stavanger i byen Mosterøy, han er gift og har to drenge. Fritiden bruges sammen med familie og venner, og Anders er aktiv frimurer.

 

Nye fysiske omgivelser

 

Frederikshavn

Pr. 1. juli rykker vores folk i Frederikshavn ind i et helt nyopført 700m2 kontor og lager domicil, skræddersyet til vores aktiviteter i det nordjyske.

 

Randers

I Randers er vi netop ved at ombygge et nyt transitlager med 7 nye hæve-sænke ramper, som vil lette arbejdsgangen i Randers.

 

Krakow

I Krakow, Polen har vi sidste efterår udvidet et topmoderne kontorområde til dobbelt størrelse, og i dag huser det 15 ansatte.

 

Nye elever og speditørhjælpere til INTERFJORD koncernen

 

Sofie Gade Christiansen

Sofie Gade Christiansen er 21 år og blev HHX student fra Aalborg Handelsgymnasium i sommeren 2018. Sofie startede hos INTERFJORD den 1. november 2018 i kurérafdelingen. Hun bor i Aalborg sammen med sin kæreste Kristian. Hun har i sin handelsskoletid været meget engageret i skolepolitik, i fritiden synger hun i Nordjysk pigekor på 10. år. Fritiden bruges sammen med kæresten Kristian, venner og familie.

 

Frederik Jensen

Frederik Jensen er 22 år og blev HHX Student fra Aalborg Handelsskole Saxogade i sommeren 2017. Frederik startede hos INTERFJORD den 2. januar i kurérafdelingen. Frederik bor sammen med kæresten Signe i Aalborg Vestby tæt på kammerater og kolleger, som han også bruger fritiden sammen med. Han træner med Daniel Gravesen om morgenen, de dage hvor han ellers kan komme op, derudover spiller han fodbold i sin barndomsklub, Østervrå IF.

Kristian Furbo Mikkelsen

Pr. 1. marts 2019 er Kristian Furbo Mikkelsen ansat som elev i Glyngøre. Kristian er 21 år, og han blev student fra Nykøbing Mors Handelsskole i 2018. Inden Kristian startede hos INTERFJORD, var han butiksmedhjælper hos Svend O. i Markedsgade i Nykøbing Mors. Kristian starter med at indgå i kurérteamet under ledelse af Mads Krog og Christian Frøslev, og han vil gennemgå en bred uddannelse som speditør. Kristian spiller fodbold på INTERFJORD holdet i sin fritid, og træner i fitness.

 

Simon Pontoppidan Pedersen

Pr. 16. marts 2019 er Simon Pontoppidan Holmgaard Pedersen ansat som speditørhjælper, og han skal være hjælper i kurérafdelingen frem til sensommeren, hvor han stater studier i Aarhus. Simon blev HHX student fra Nykøbing Mors handelsskole sommeren 2018. I fritiden styrketræner han, og spiller fodbold på INTERFJORD holdet.

 

Morten Kjeldgaard Andersen

Morten Kjeldgaard Andersen er 19 år, og han bliver HHX student fra Nykøbing Mors Handelsskole til sommer. Herefter starter han som speditørelev pr. 15. juli 2019. Morten skal starte i kurérafdelingen, og han vil gennemgå en bred uddannelse som speditør. Morten har pt fritidsarbejde i LØVBJERG i Nykøbing, og han spiller fodbold på INTERFJORD holdet, hvor han debuterede i kampen mod Skive den 1. april 2019.

 

Lasse Højgaard

Lasse Højgaard er 19 år, han bliver HHX student fra Nykøbing Mors Handelsskole til sommer, hvorefter han starter som speditørelev hos os pr. 15. juli 2019. Lasse skal starte i kurérafdelingen, og vil gennemgå en bred uddannelse som speditør. Han er pt vores lagermedhjælper, han spiller fodbold for Sallingsund FC, og det er ikke utænkeligt, Lasse senere tilslutter sig INTERFJORDs fodboldhold.

 

Jeppe Raunholt Bæk

Jeppe Bæk er 20 år og bliver HHX student fra Nykøbing Mors Handelsskole til sommer. Herefter starter han som speditørelev hos os pr. 1. august 2019. Jeppe skal starte i kurérafdelingen, hvor han vil gennemgå en bred uddannelse som speditør. Han spiller fodbold for Morsø FC’s Jyllandsseriehold. Det er ikke utænkeligt, at også Jeppe senere tilslutter sig INTERFJORDs fodboldhold.

 

Vegard Bjørkheim

Vegard er 22 år gammel og opvokset i Hundvåg ved Stavanger. Vegard er i gang med en bachelor i økonomi og administration, og han skriver i øjeblikket bacheloropgave i projektledelse, som skal afleveres til sommer. Vegard blev ansat som speditørelev på kontoret i Stavanger i februar 2019, hvor han får en all-round speditøruddannelse. Vegard har arbejdet, siden han var 15, et par år i et Pizzeria, og han har været fodboldtræner for unge i en fodboldfritidsordning og ved fodboldskoler. I fritiden spiller Vegard fodbold på Hundvåg FK 4. division, er Manchester United fan – og bruger i øvrigt sin fritid sammen med sin kæreste Malin, familie og venner.

 

Det er glædeligt, at vi fortsat formår at tiltrække unge elever, og tillige kan fastholde og udvikle dygtige medarbejdere.  Og det er afgørende, at vi ude i afdelingerne kan bygge vores forretninger op omkring dygtige partnerteams. Det skaber alt sammen en god virksomhedskultur og en udviklingsproces, som er fundamentet for, at vi kan yde og levere gode transportprodukter med god service og høj kvalitet.