NYHEDER

Nye elever, ny altmulig-pige

18 november, 2016

Ny elev til INTERFJORD i Frederikshavn

Pr. 28. november starter vores nye speditørelev Chris Thomsen på det obligatoriske 5 ugers skoleforløb på Frederikshavn Handelsskole, og Chris vil således være klar til at starte elevtiden den 14. januar 2017. Chris blev HHX student fra Frederikshavn Handelsskole sommeren 2016. Chris har i 10 år spillet ishockey på et rimeligt højt plan, og bl.a. været udtaget til Elitesamlinger og U18 landsholdet. I dag går fritiden med styrketræning og lidt floorball.

Tre nye elever til INTERFJORD i Glyngøre

Mikkel Primdahl og Morten Poulsen er vores to nye speditørelever, som starter deres elevtid mandag den 21. november. De har netop afsluttet deres 5 ugers obligatoriske kursusforløb på Nykøbing Mors Handelsskole. Mikkel Primdahl er HHX student fra Skive Handelsskole sommeren 2016, og har indtil sit kursusforløb arbejdet på natholdet hos Thise Mejeri. Mikkel bruger bl.a. sin fritid som fodboldspiller på Roslev’s serie 1 hold. Morten Poulsen blev HHX student fra Nykøbing Mors Handelsskole sommeren 2015, og har siden arbejdet som allround medarbejder hos Bill’s Kontorservice. Morten bruger sin fritid på fitness og serie 3 fodbold i Sydvestmors.

Herudover er Jeppe Poulsen startet på det obligatoriske 5 ugers kursus online via Skive Handelsskole den 1. november. Jeppe er klar til at starte elevtiden torsdag den 7. december. Jeppe blev HHX student fra Nykøbing Mors Handelsskole sommeren 2016, og har siden arbejdet som vicevært på Kærvang. Jeppe har spillet en del fodbold i NIF, men lige nu bliver fritiden mest brugt på golfbanen.

Ny køkken-/rengørings- / altmulig-pige

Pr. 1. januar starter Inger Frederiksen som vores nye madmor, rengørings- og altmulig-pige. Ingers primære funktion bliver madmor med ansvar for middagsbuffeten, samt te og kaffe, når der er gæster. Herudover kommer Inger til at forestå rengøring af en stor del af huset og får ansvar for oprydning af arkivrum og vedligeholdelse af udvendige bede langs vores bygninger. Inger Frederiksen er 45 år, gift og har to børn på 20 og 17. Inger bor med familien på en ejendom ved Roslev, hun er sportsaktiv og laver frivilligt arbejde i den lokale idrætsklub.

Inger kommer fra en lignende stilling og har samarbejdet med en kok i 5 år - hun interesserer sig for sund og varieret kost, og hendes prioritering vil være, at kantinen er et positivt fristed med en god atmosfære.

Mathias Astrup flytter over i Scandinavian Service

På mandag den 21. november flytter Mathias Astrup fra Global Service Kurér til Scandinavian Service. Mathias har fået en grundig oplæring af alle funktioner i kurérafdelingen, og det er derfor en elev med en god baggrund, som fremover skal supportere med bookingoprettelse og fakturering og oplæres i disponering af bil/gods til/fra Skandinavien.