NYHEDER

Pressemeddelelse - hovedsponsorat MorsØ FC

14 juni, 2016

Glyngøre, den 5. juni 2016

 

INTERFJORD & SparNord indgår Hovedsponsoraftale med MorsØ FC

Det er glædeligt, at vi kan meddele, at vi sammen med SparNord har indgået hovedsponsoraftale med øens nye fusions fodboldklub MorsØ FC.

INTERFJORD oplever en stor lokal opbakning fra kunder lokalt på hele MORS, og ikke mindre end 12 af vore medarbejdere kommer til at spille fodbold i MorsØ FC.  Derfor er det også vigtigt for os at signalere over for vores kunder, medarbejdere og leverandører, at vi bakker op omkring de lokale sportsaktiviteter.

Således er vores motivation for at indgå en hovedsponsoraftale med MorsØ FC at være med til at styrke én af øens største sportsaktiviteter, det er et stærkt signal - og det er meget værdifuldt for vores unge ansatte, at der er nogle attraktive fritidsaktiviteter - dermed bliver vi også mere attraktiv som arbejdsplads i et yderområde.

Vi er rigtig glade for at lave det her hovedsponsorat sammen med SparNord. Selv om SparNord er et landsdækkende pengeinstitut, udviser de stort lokalt engagement. Det er vigtige signaler og har været afgørende for os for at gå sammen med SparNord om hovedsponsoratet.

Vi glæder os til, at MorsØ FC kommer i drift som fodboldklub, og det bliver et stærkt fundament for klubben, når alle aktiviteter kan samles i det nye Multi Park område, der som bonus kommer til at styrke Dueholmskolen, Morsø Gymnasium , EUC Handelsgymnasium samt Sports College til glæde for hele øen.

Vi ønsker MorsØ FC og hele Multi Park området held og lykke og håber på stor opbakning fra kommunen og det øvrige erhvervsliv på øen.

 

Med venlig hilsen

INTERFJORD

Local Support – Global Transport

 

Jens Holmgaard Pedersen

(Partner, Administrerende Direktør)