NYHEDER

Nye elever til INTERFJORD koncernen

16 maj, 2018

Det er med glæde, vi kan meddele, at vi har ansat følgende nye elever til INTERFJORD koncernen:

Stavanger

Pr. 21. april 2018 startede Jens Mølgaard Jespersen på det obligatoriske 5-ugers onlinekursus, og allerede her i starten af maj startede Jens på vores kontor i Stavanger, hvor han over de næste 2 år får sin uddannelse som speditør. Jens får dels sine egne arbejdsområder, og dels bliver han allround supporter til de etablerede speditører på kontoret. Jens er 20 år og blev HHX student fra Hjørring Handelsgymnasium i 2017. Herefter har han været henholdsvis 3 måneder i Kina, hvor han har undervist i engelsk på en skole i Qinhuangdao, og senest returneret fra Grächen Schweiz – hvor han arbejdede på restaurant. Jens har spillet en del fodbold, og har allerede været til sin første træning i Stavanger. Michael Sylvest har fundet en fin og centralt beliggende lejlighed i Stavanger, som Jens er flyttet ind i, og når Rasmus Herbst starter i Stavanger pr. 1. juni, flytter han også ind i lejligheden.

Frederikshavn

Pr. 28. maj 2018 starter Morten Honoré ligeledes på det obligatoriske 5-ugers onlinekursus, og han starter samtidig sin uddannelse som speditør på vores kontor i Frederikshavn i kurérafdelingen sammen med Christoffer Nødgaard og Anders Jørgensen. Morten er 20 år og blev HHX student fra Frederikshavn Handelsskole i 2016. Herefter har Morten haft et sabbatår, hvor han arbejdede som tankpasser ved Bonus i Sæby. Morten startede i 2017 på Aalborg Universitet med at læse Global Business Engineering, men desværre var dette studie ikke noget for ham, hvilket er årsagen til, at han søgte hos os som speditørelev i stedet. Morten bor i Aalborg, hvor han er roommate med Christoffer Nødgaard. Morten er også fodboldspiller - og spiller for barndomsklubben i Sæby.

Glyngøre

Pr. 6. august 2018 starter Mikkel Nielsen også på det obligatoriske 5-ugers onlinekursus, og han starter samtidig sin uddannelse som speditør på vores kontor i Glyngøre i kurérafdelingen. Mikkel er 19 år og bliver HHX studen fra Nykøbing Mors Handelsgymnasium til sommer. Mikkel bor hjemme hos sine forældre, og i fritiden er han herretøjsekspedient hos Mr. Torben Jensen i Nykøbing. Mikkel bruger sin fritid på golf og lidt hygge-håndbold for Nordmors.