NYHEDER

Ny medejer i Randers, ny regnskabsmedarbejder

13 oktober, 2017

Daniel Markmøller bliver medejer i INTERFJORD Randers A/S

Vi har hermed fornøjelsen at meddele, at én af vores unge forwarding agents, Daniel Markmøller, pr. 1. oktober 2017 vil blive medejer i INTERFJORD Randers A/S. Sammen med Steen Taudal bliver Daniel Branch Manager i Randers.

Med Daniel som ny medejer følger vi hermed vores strategi om at gøre nogle af vores dygtige medarbejdere til medejere. Daniel har lige fra starten som ”ung trainee” vist en speciel interesse for vores nye afdeling i Randers – og tidligt i processen bad han om at blive en del af det nye kontor.

Daniel og vores øvrige unge medarbejdere har allerede med succes udviklet firmaet specielt med hensyn til kurerservice – og sammen med det mere erfarne personale i Randers – og et stærkt samarbejde på tværs af alle vores selskaber – er vi sikre på, at Randers vil blive den samme succes.

Jørgen Grimstrup Madsen - ny bogholder/regnskabsmedarbejder

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi har ansat Jørgen Grimstrup Madsen som bogholder/regnskabsmedarbejder. Jørgen er i år fyldt 60 år og har en lang erfaring med regnskab og bogholderi, og har senest været ansat som controller hos HK Scan i Vinderup. Jørgen bor i Hjerm ved Holstebro sammen med sin hustru Lone. De har to udeboende drenge på 24 år og et plejebarn på 14. Fritiden bruger Jørgen på familien, samt løb, cykling og fitness, og han har gennemført to halvmaratonløb - senest Lillebælt Halvmaraton i maj 2017.