NYHEDER

INTERFJORD A/S forlænger aftale med MAN Diesel & Turbo på terminstransporter i Europa

14 juni, 2016

Man 1

MAN Diesel & Turbo Danmark har hvert år mellem 1.200 – 1.500 forsendelser, som kræver specialhåndtering og hurtig ekspedition. Forsendelserne sendes fra MAN Diesel & Turbos adresser i Frederikshavn, København, Ishøj & Holeby og leveres til lufthavne, skibsagenter, slutkunder samt ombord på skibe i hele Europa døgnet rundt.

Til opgaven gør MAN Diesel & Turbo brug af transportvirksomheden INTERFJORD A/S, som med produktet Special Express tilbyder nonstop transportløsninger med specialbiler i Danmark og resten af Europa.

INTERFJORD A/S har været MAN Diesel & Turbos transportleverandør på dette produkt siden 2014, og har netop forlænget aftalen frem til 2019.

MAN Diesel & Turbo har tre hovedkrav til deres transportleverandører:

  1. Hastighed: At nå hvilken som helst destination i Europa i rette tid uden forsinkelser.
  2. Pålidelighed: Levering til aftalt tid for at forhindre forsinkelser.
  3. Afvigelseshåndtering: Mulig afvigelse skal identificeres, rapporteres og korrigerende handlinger skal straks implementeres.


INTERFJORD A/S har udviklet et stærkt produkt indenfor Special Express med specialbiler, og har opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere som står til rådighed når der er brug for det.

INTERFJORD A/S står klar med et team som ekspederer specialbilsløsninger 24/7 – 365 dage om året og arbejder tæt sammen med MAN Diesel & Turbos operationsteam for at koordinere forsendelser lokalt i Danmark og til hele Europa.

Vi er glade for at MAN Diesel & Turbo har valgt at fortsætte samarbejdet omkring deres specialopgaver med vores virksomhed. Vi har investeret i et godt samarbejde, og sammen med vores store netværk og samarbejdspartnere sætter vi en stor ære i at levere til aftalt tid med proaktiv opfølgning i tæt dialog med MAN Diesel & Turbos operationsteam.”

Udtaler Casper Christensen, Sales and Operational Director INTERFJORD A/S

Man 2