NYHEDER

Nye elever til Glyngøre samt nye i Randers

01 juni, 2017

Emil Dybaa Zetterquist

Emil er 22 år, og er startet i lære som speditør med opstart i vores kurérafdeling pr. 1. april 2017. Emil har taget en HHX fra Skive Handelsskole i 2014, og har siden spillet fodbold og været på kontrakt i Egernsund. I dag spiller Emil fodbold for SIK i Skive.

 

Frederik Nørbjerg Thomsen

Frederik er 20 år, og er startet i lære som speditør med opstart i vores kurérafdeling pr. 1. maj 2017. Frederik har taget en HHX fra Nykøbing Handelsskole i 2016, og har siden arbejdet på Sallingsund Færgekro. Frederik bruger fritiden på håndbold for Mors Thy Håndbold’s 2. dvision.

 

Julie Jensen

Julie er 18 år, og bliver HHX student fra Nykøbing Handelsskole den 23. juni i år. Julie starter i lære som kontorassistent med speciale i økonomi i vores økonomiafdeling pr. 3. juli 2017. Fritiden går med et job hos Klostertorvets Pølsevogn samt med venner og familie.

 

Mads Christian Søndergaard

Mads er 21 år, og starter i lære som speditør med opstart i vores kurérafdeling pr. 1. august 2017. Mads har taget en HHX fra Nykøbing Handelsskole i 2016, og p.t. er Mads i gang med en 1 årig (PIU) kontoruddannelse hos INTEL i München. Mads spiller fodbold i sin fritid, og når han vender hjem fra München, er det planen, han starter med fodbold for MorsøFC.

 

Christian Skydsgaard Jørgensen

Christian er 20 år, og bliver STX student til sommer. Christian starter i lære som speditør med opstart i vores kurérafdeling pr. 8. september 2017. Da Christian er STX student, skal han inden opstart hos os gennemgå et 10 ugers STX grundforløb lige efter sommerferien. Christian bruger fritiden på golf, venner og familie.

 

Steffan Tang Brixen

Steffan er 23 år, og starter i lære som speditør i vores kurérafdeling pr. 6. juni 2017. Sideløbende med arbejdet er Steffan i gang med det obligatoriske 5 ugers kursus, som afsluttes pr. 30.06.2017. Steffan har senest aftjent sin værnepligt hos træningsregimentet i Aalborg. Fritiden bruges på noget hygge fodbold og venner og familie.

 

Ny elev til Randers

Poul Konstantin Suhl

Konstantin er 22 år, og starter i lære som speditør med opstart i vores kurérafdeling pr. 11. august 2017. Konstantin er STX student, og er p.t. i gang med at gennemgå et 10 ugers STX grundforløb inden opstart. Konstantin har i mange år været aktiv bokser, men i dag bruges fritiden på crossfit, kæreste og venner.

 

Ny speditør til Randers

Andreas Bækhøj Nielsen

Andreas er 23 år, og starter som allround speditør i vores afdeling i Randers.  Andreas er udlært hos INTERFJORD i Glyngøre, hvor han har gennemgået en bred uddannelse som speditør. Andreas bor i Aarhus, og i fritiden spilles der fodbold i Fuglebakken sammen med venner fra Mors og Thy egnen.